Artistes convidats
Pollença, del 3 al 10 de juliol de 2005


JASMIN KOLBERG
És una de les promeses més grans de la nova generació de solistes de percussió. Amb el seu instrument, la marimba, ha aconseguit ràpidament fer-se un nom en l'àmbit de la música clàssica a nivell internacional. Jasmin Kolberg va néixer a Stuttgart (Alemanya) el 1974. Als 7 anys començà els seus estudis de piano, violí i percussió, i guanyà els premis més importants per a joves músics. Ha guanyat, entre d'altres premis, el Yamaha Competition 2001.
PETER ERSKINE
Des que es donà a conèixer pels seus quatre anys amb Weather Report els anys 70, Peter Erskine ha continuat enlluernant músics, crítics i fans de tot el món. La seva musicalitat i experiència li han aconseguit un lloc d'honor entre els millors bateries de la història contemporània, a més de ser el bateria més sol·licitat dels darrers trenta-cinc anys. Va néixer  el 1945 a Nova Jersey (EUA), on començà a assistir a classes de bateria als cinc anys d'edat. Formà, amb el desaparegut Jaco Pastorius, una de les millors seccions rítmiques de la història de la música moderna. Substituí Steve Gadd en el grup Steps Ahead. Ha enregistrat dotze CD en solitari i més de quatre-cents discos amb els artistes més importants del jazz contemporani. L'any 2000 participà amb l'Orquestra Simfònica de la BBC en el Royal Albert Hall de Londres amb la percussionista clàssica Evelyn Glennie. Peter Erskine ha rebut un gran reconeixement pels seus clínics i treballs educatius, llibres i DVD.
GLEN VELEZ
És el mestre dels framedrums (panderos, panderetes ...) des de fa més de vint anys. Glen Velez desenvolupà un nou estil de tocar i compondre en la nova música que provenia d'orient cap a occident. Els seus anys d'aprenentatge de música àrab i índia, com també la seva mètrica original, li han suposat un gran reconeixement internacional. Des que formà part del grup Oregon, músics com Pat Metheny, Suzanne Vega, Airto Moeira ... Steve Reich i Paul Winter han comptat amb la mestria d'aquest percussionista singular. A més de la seva extensa discografia en solitari, ha compost música per a dansa i teatre. Ha enregistrat per a Sony, ECM, CBS, RCA, Warner Bros., Deutsche Grammophon, etc. Glen Velez ha estat guardonat amb un premi Grammy com a Millor Percussionista de l'any 2002.

 

Presentació

Artistes

Programació

Curs de Percussió

Més informació

Contacte

< Pàgina anterior · Pàgina següent >